Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Marcel Verrijth, ik ben gediplomeerd massagetherapeut en heb mijn praktijk in Heel. Mijn achtergrond ligt in de reguliere gezondheidszorg (revalidatie). Doordat ik in de reguliere gezondheidszorg altijd al iets miste ben ik me gaan verdiepen in andere gebieden, waaronder massages, om iets extra's toe te kunnen voegen aan de zorg. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van voetreflexzonetherapie, HBO Medische basiskennis en ben sinds 2010 Therapeut Integrale Lichaamsmassage. In oktober 2011 heb ik deelgenomen aan een studiereis naar China. Aan de universiteit van Beijing heb ik lessen gevolgd in Chinese lichaamsmassage (Tuina massage). Daarnaast heb ik mogen zien en ervaren hoe Chinese artsen hun patiënten o.a. behandelen met massages. Het was een fantastische ervaring om dit mee te mogen maken!

In 2016 was mijn eerste kennismaking met trilling en klank middels de Ohmpunctuur methode. Ohmpunctuur methode is een evolutie op het gebied van soundhealing. Je maakt hierbij gebruik van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en Chinese acupunctuurkennis. Na module 1 - Bewustwording en Zelfpreventie en module 2 - Klankmassage en Zelfreflectie te hebben afgerond, ben ik nu nog bezig met module 3 - Chakra stemvorken en kristal klank. 

In juni 2017 heb ik de tweejarige opleiding Stervensbegeleiding bij het NIS (Nederlands Instituut voor trainingen Stervensbegeleiding) in Utrecht gevolgd en met succes afgerond! Mijn volgende stap is het bieden van begeleiding in het stervensproces. Dit kan o.a. door het geven van massages, gesprekken en zachte aanrakingen op het gebied van lichaam en geest, zonder vooroordelen.

Door mijn massages, meestal in combinatie met trilling en klank laat ik je bewust voelen wat er te voelen is. Daarin ligt ook het accent van iedere behandeling. Ik ga namelijk uit van een holistische visie. Dat wil zeggen dat niet alleen het fysieke aspect belangrijk is, maar ook de aandacht voor alle andere aspecten van het menszijn zoals geest, emoties en zelfbeeld. Als de balans tussen het fysieke en het geestelijke verstoord is, kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Het doel van mijn behandelingen is om inzicht, bewustwording en het zelfhelend vermogen te bevorderen. 

Een massage is altijd persoonlijk en geen enkele massage is hetzelfde. Bij een eerste kennismaking gaat er altijd een kort intakegesprek aan vooraf om te zien of er bepaalde klachten, verwachtingen en vragen zijn. Een massage moet natuurlijk een zo goed mogelijk resultaat opleveren. Persoonlijke aandacht voor de cliënt staat hierbij hoog in het vaandel!

 

 

 

 

 Door de kracht van aanraking en klank thuiskomen in je lichaam...